Julefilm

Jack Frost

Jack Frost er forsanger i et rockband, der ganske enkelt hedder “The Jack Frost Band”, baseret i den fiktive by Medford, Colorado, der lever af at udføre blues-covers og et sortiment af deres egne sange i håb om at underskrive en plade. Han vender tilbage til sin 11-årige søn Charlie, der netop er vendt tilbage fra en sneboldkamp mod den lokale mobber Rory Buck. Efter at de har bygget en snemand i deres forhave, giver Jack ham sin bedste mundharmonika, som han fik den dag, Charlie blev født, og fortalte ham sjovt, at den er magisk, og han vil kunne høre den, uanset hvor han er. Jack lover sin kone Gabby, at han vil deltage i sin søns hockeykamp, ​​men glemmer den, til fordel for at indspille en ny hitsang “Don’t Lose Your Faith”. For at gøre op med det, lover Jack derefter at tage sin familie med på en juletur til bjergene, men bliver derefter indkaldt til en koncert, der kan gøre eller ødelægge hans karriere. På vej til koncerten indser Jack sin fejl og låner sin bedste ven (og bandets tastaturist) Mac’s bil for at gå i bjergene for at møde sin familie. Desværre støder Jack på en dårlig snestorm, som han ikke er i stand til at navigere igennem på grund af bilens defekte vinduesviskere og dårlige vejrforhold, der fik ham til at svinge af vejen og styrte sammen og dræbe ham øjeblikkeligt.

Jacks retur

Et år senere trak Charlie, deprimeret over sin fars død, sig fra al kontakt med sine venner. En nat laver Charlie endnu en snemand, der minder så meget om Jack, som han kan huske, og spiller Jacks harmonika lige før han skal sove. Harmonikaen viser sig trods alt at være magisk, da den genopliver Jack og hans ånd vågner i snemand. Spændt over at være i live igen, prøver Jack at hilse på Charlie, men i stedet ender han med at skræmme ham ved en fejl. Den næste dag opdager Charlie Jack i hans gård og forsøger at løbe væk fra ham, så Jack føler sig ydmyget endnu en gang, men var fast besluttet på at gå efter sin søn. Da Charlie ender på sneboldens slagmark, kaster Jack Rory og de andre børn med snebolde og flygter med Charlie på en slæde. Efter at have mistet dem indser Charlie, at snemanden er hans far, efter at Jack har brugt sit kaldenavn “Charlie boy”. Jack genopretter forbindelse til Charlie og lærer ham de værdier, som han aldrig fik lært ham, da han var i live. Efter nogle hockeytimer overbeviser Jack Charlie om at slutte sig til holdet i stedet for at fortsætte med at sørge over hans død og blive deres bedste spiller. I mellemtiden fortsætter Mac med at være en ven af ​​familien, mens han også bliver en faderskikkelse for Charlie efter Gabby’s forslag.

De gode værdier

Da vinteren nærmer sig sin ende, begynder Jack at smelte og kæmper for at komme til Charlies hockeykamp. Bagefter beslutter Charlie sig for at tage Jack til bjergene, hvor det er koldere, men har svært ved at overbevise Gabby om at gøre det. Charlie støder på Rory, der også fornærmer snemanden ved at spørge, hvad der er mere dumt. Efter at Jack taler foran Rory ved at rette sin sidste sætning, sympatiserer Rory med, at Charlie ikke har en far, og hjælper ham med at snige Jack ind på en lastbil på vej til bjergene. Jack og Charlie ankommer til den isolerede hytte, som familien skulle bo på inden Jacks død. Jack ringer til Gabby og beder hende nonchalant om at komme i kabinen for at hente Charlie; Gabby er chokeret, men genkender sin stemme og forpligter. Jack fortæller en nedslidt Charlie, at han skal forlade dem. Da hans kone ankommer, forsvinder snemandens og afslører Jack i en æterisk form. Jack fortæller Charlie, at han vil være med ham, uanset hvor han går, og efter at have sagt farvel og givet sin kærlighed til både sin kone og søn, vender han tilbage til efterlivet.

I filmens afsluttende øjeblik spiller Charlie hockey med sin vennegruppe (som nu inkluderer Rory), mens Gabby gladeligt ser Mac spiller musik på klaveret. Den sidste gadescene viser, at alle de forreste græsplæner har snemænd på sig.

 

Se traileren til

Jack Frost

Medvirkende i

Jack Frost

Jack Frost spilles af Michael Keaton
Gabby Frost spilles af Kelly Preston
Charlie Frost spilles af Joseph Cross
Mac MacArthur spilles af Mark Addy
Sid Gronic spilles af Henry Rollins
Natalie spilles af Mika Boorem
Tuck Gronic spilles af Andrew Lawrence
Spencer spilles af Eli Marienthal
Dennis spilles af Will Rothhaar
Rory Buck spilles af Taylor Handley
Snowplow Driver spilles af Ahmet Zappa
Publikumsmedlem spilles af Paul F. Tompkins
John Kaplan spilles af Dweezil Zappa
TV Weatherman spilles af Jay Johnston
Radiomelder spilles af Jeff Cesario
Natalie’s Dad spilles af Scott Kraft
TV Interviewer spilles af Ajai Sanders
Lastbilchauffør spilles af John Ennis
Dave spilles af Wayne Federman
Ice Hockey Scorekeeper spilles af Pat Crawford Brown
Trevor spilles af Trevor Rabin
Lili spilles af Lili Haydn
Lou spilles af Lou Molino III
Scott spilles af Scott Colomby
School Teacher spilles af Moon Unit Zappa
Devil’s Coach spilles af Mike Butters
Stevie Ray Vaughan spilles af Stevie Ray Vaughan